UUTISARKISTO: 

 

YHDISTYKSEN VUOSIKOKOUS 2015 TERVEISET:

- Vuosikokouksessa paikalla oli 3 hallituksen ulkopuolista jäsentä - kiitos heille läsnäolosta ja hyvistä ideoista! Yhdistys on jäsentensä summa, ilman teitä ei olisi yhdistystä, joten rohkeasti   vaan muutkin mukaan vaikuttamaan ja päättämään asioista!

- Kokouksessa päätettiin hakea jäsenyyttä International Organisation of Physical Therapists in Paediatrics (IOPTP):sta. IOPTP on Fysioterapian Maailmanjärjestö WCPT:n alajärjestö. 

- Kokouksessa hyväksyttiin yhdistyksen strategia eli missio, visio ja arvot, joihin voit tutustua täällä


6.9.2014 Reetta Tuomisto sai liiton kannustusrahan

Suomen Fysioteraputit ry:n puheenjohtajapäivillä 6.9.2014 yhdistyksemme puheenjohtajalle Reetta Tuomistolle myönnettiin kannustusraha ansiokkaasta työstä lasten fysioterapian hyväksi. Reetta antoi alkusysäyksen yhdistyksemme perustamiselle ja toimi idean äitinä. Reetta kehittää ammattitaitoaan jatkuvasti ja tekee työtään sekä lasten ja perheiden kanssa että yhdistyksemme parissa lujalla ammattitaidolla, mutta myös suurella sydämellä. Onnea Reetta!  Lue lisää kannustusrahasta täältä


 30.11.2013 Lasten Fysioterapia ry hyväksyttiin Suomen Fysioterapeutit ry:n yhteisöjäseneksi

Suomen Fysioterapeuttien edustajiston kokouksessa 30.11.2013 yhdistyksemme hyväksyttiin liiton yhteisöjäseneksi 1.1.2014 alkaen. Tämä tarkoittaa sitä, että olemme nyt osa isompaa kokonaisuutta. Jäsenille tämä avaa mahdollisuuden käyttää äänioikeuttaan liitossa Lasten Fysioterapeutit ry:n kautta. 


11.11.2011 Lasten Fysioterapia ry perustettiin